Llocs

sábado, 9 de marzo de 2013

EN HOSTELERIA





 El dia que vam estar a l'escola d'Hostaleria del Grau de Castelló vam començar amb mal peu ja que se'ns va posar a ploure. Però tot va canviar des que ens van rebre i vam començar la visita i posteriors tallers.
Allò és enorme, cuines molt grans amb grans olles i paelles. L'alumnat anava aosmbrado.
Després ens van dividir en tres grups. La gent de Primària vam realitzar unes piruletes de xocolata ... que molt ens va costar no clavar la dent només fetes.
El grup de Secundària preparar unes pizzes ... i uns profiteroles ... se'ns feia la boca aigua.
Finalment TVA preparar una amanida increïble.
Tot el preparat ens va servir per després menjar. A més d'un arròs del senyoret ESPECTACULAR.
Ens van preparar un menjador amb unes taules i una decoració pròpies de gent MOLT important.
El tracte va ser increïble, la gent ens va acollir molt i tot va estar magníficament organitzat.
La veritat és que va ser una experiència molt bona i només ens queda dir
MOLTES GRÀCIES PER TOT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario