sábado, 29 de noviembre de 2014

SANTA CATERINA D'INTERIOR

Les prediccions del temps no eren bones, però nosaltres ens resistim a cancel·lar la celebració, així que el vam muntar tot dins del centre.

Els llocs es van repartir al llarg dels passadissos i es va crear un ambient entre acollidor i estretets. El resultat, una Santa Caterina diferent però divertida i amb vendes.

A veure si el temps ho permet i ens trobeu al poble el diumenge 30.

jueves, 27 de noviembre de 2014

EIXIM EN EL PERIÓDIC

Fotos no us anem a ensenyar, però si que us expliquem que aquest any, el calendari que ja hem agafat com a costum fer per recaptar fons per a les activitats o viatges de final de curs de les diferetnes etapes, ho hem fet amb la policia local de vila-real.

No és la primera vegada que ho fem, però cuanod s'ho vam proposar de nou ens van acceptar la resposta en un obrir i tancar d'ulls.

De nou, l'experiència ha estat increïble, tant per nuuestros alumnes, com per als policies.
He de dir-vos que hi ha fotos molt divertides i originals.

I si ho voleu veure ... comprar-ne un i col·laborareu en una bona causa.

EN EL TERMET

La gent d'ESO ha aprofitat abans que vingui més el fred per passar un dia al Termet.
 
S'ho van passar genial i van aprofitar fins a l'últim moment per gaudir del dia.

TARONGES...

Continuem amb la campanya de les taronges.
Ja fet el racó de la taronja i creat el nostre taronger particular, aquesta setmana Vero, la DUE, ens ha donat unes xerrades sobre la importància d'un esmorzar saludable i el lloc tan important que ocupa el suc de taronja.

TOT PREPARAT

Totes les etapes tenen ja les coses preparades per a Santa Caterina.

Ara, el que hem d'esperar és que el temps ens acompanye.miércoles, 19 de noviembre de 2014

INTURFOOD

L'etapa de TVA, dins del projecte Oficis, ha visitat les instal·lacions de Inturfood, l'empresa que ens subministra cada dia el menjar que es reparteix al menjador.
Ha estat una visita increïble i molt curiosa. A més s'ha realitzat un taller de postres: coquitos, teules ... un plat d'allò més sofisticat.
A continuació hem menjat allà mateix.
Hem de ressaltar que el tracte rebut ha estat excepcional. S'han portat molt i des d'aquí volem agrair.
Un cop vistes les instal·lacions hem de dir que són uns professionals que tenen cura tots els detalls.
Aprofitant que estàvem a prop, després de dinar, hem anat a Decathlon.


 
En resum, un dia molt complet.

TARONGES A L'ESCOLA
L'Ajuntament de Vila-real, per fomentar el consum de productes locals, ha iniciat una campanya. Taronges a l'escola.
Cada quinze dies ens porten taronges per dinar i nosaltres organitzem activitats al voltant de la figura de la taronja, xerrades, concursos de dibuix, jocs ... són part del repertori d'activitats programades has ta el mes de març que serà el que dura aquesta activitat.

lunes, 17 de noviembre de 2014

RECAPTANT FONS

Per treure uns calerons per al viatge de fi de curs o una altra ativitat, l'alumnat de les diferents etapes va fent diferents activitats.

Primària, aprofita la fira de Santa caterina a l'escola yvende algunes coques, cafès ... tot per endolcir la tarda de compres.
 
Secundària fa detalls i aprofita tambiñen la fira del cole.
El mateix fan TVA i PQPI.

Però aquestes dues últimes etapes, a més, han muntat dues activitats més.

TVA ha organitzat una rifa amb una cistella de Nadal com a premi.
 
 
I PQPI ven loteria de Nadal, de la qual es traurà alguns calerons per pagar-se el viatge.Tot sigui per un viatge o activitat genial de final de curs.


TALLER DE CUINA

Ja fa algunes setmanes que no posem algun taller de cuina.

 
La gent de TVA ha fet batut de pinya i de préssec. 
 


 És una cosa molt senzilla, però si no et poses no ho fas, així que ells s'han posat mans a l'obra i en un moment l'han tingut fet.
 
  Després han fet un joc molt divertit i era, tapant el ulls, havien d'endevinar si era el batut de pinya o el de préssec el que estava provant. A algun li han marejat tant, que al final li han fet dubte si era de maduixa, jejeje !!

UNA ALTRA EIXIDA DE LA TVA

Continuant amb el projecte medioambnienta, els alumnes de TVA, van visitar la planta de gestió de residus urbans, RECIPLASA.
Dir que va ser una visita d'allò més interessant i que ens va tractar de manera excepcional. Des de la rebuda que ens va donar, fins a les explicacions que ens van exposar.

Després ens vam anar a dinar a reprendre forces i per similar a tota la infromació.Però no va acabar aquí la cosa. Aprofitant l'ocasió i dins del projecte dels oficis, vam visitar la botiga i fàbrica de serigrafies LIBRA. Allà van aprofitar i es van comprar algunes cosetes i després se'ns va explicar des de com estava organitzat el magatzem fins a com serigrafiaban i brodaven les peces. També agrair el tracte rebut ja que ens van atendre molt bé ia més ens van regalar una samarreta i un bolígraf.

Un dia molt complet.
 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS/ES.

PREPARANT SANTA CATERINA.

Ja es respira ambient de Santa Caterina a l'escola.
La gent de PQPI (encara que ara els hagin canviat el nom, per a nosaltres sempre seran PQPI) se centren en una Betlem imopresionante i els seus ja reconeguts centres de Nadal.
 


 
La gent de TVA no para amb les seues llibretes.
 

 
I el personal de Secundària també està en això.


sábado, 1 de noviembre de 2014

DIVENDRES DE HALLOWEEN I CINEMA

Aquest divendres se'ns ha acumulat la feina.
 Al matí hem estat ocupats celebrant Halloween, aquells que han volgut i que s'han disfressat.
Però és que a la tarda teníem una cita amb el cinema per veure la pel·lícula Mary Poppins.
 


 Ja el dia d'abans s'havien comprat les entrades per poder accedir a la sala de projecció.
  

 

 En fi, una bona manera de començar el cap de setmana.

EN LA POLICIA LOCAL

Continuant amb la línia de sortides i el projecte els oficis de TVA, avui ens hem anat a visitar les instal·lacions de la policia local de Vila-real. On més ens esperava una unitat policial d'allò més especial.

 
Només arribar ens van donar les credencials, sense les quals no podíem ser-hi.

  
A continuació ens van ensenyar diversos vídeos en què quedava molt clar la gran tasca que realitzen la policia local i les seves unitats.


I després va arribar un dels grans moments de la visita. La presentació de la unitat canina (UCAN). Ens van fer una demostració increïble en la que van demostrar els gossos que són uns grans aliats en la lluita contra els delinqüents.


I després van continuar la visita: lectura digital per accedir a les instalcaiones, material antiavalots, sala d'entrenament, sala de control de trànsit, garatges, sala de formació, fins a la sala de crisi.Hem d'agrair enormement el tracte rebut per part de tot el personal i en especial a Ramon que ens va acompanyar en tota la visita i ens ho va explicar tot molt i amb molt de detall.