martes, 21 de mayo de 2013

JOCS ADAPTATSDemà 22 serà un gran dia al cole. Hem organitzat unes jornades de portes obertes de Jocs Adaptats en què hem convidat als nostres amics i companys del CPEE Castell Vell de Castelló, a més de molta gent amb la qual volem compartir el dia.
Us esperem.

lunes, 20 de mayo de 2013

TALLER DE CUINA SECUNDARIA

 
 
La gent de Secundària continua amb el seu taller de cuina setmanal.
Aquesta vegada li ha tocat el torn a una deliciosa recepta amb xocolata.
Mirar i que us faci la boca aigua, ummmm ...EDUCACIÓ VIAL

La setmana del 6 de maig vam tenir la visita de la policia local de Vila-real. I no va ser perquè féssim gens malament, jeje! sinó perquè ens van portar a gaudir d'unes sessions d'Educació Viària.


Va estar molt bé.

sábado, 11 de mayo de 2013

VISITA A ALMASSORA

La setmana passada ens vam anar a visitar el col · legi del nostre amic Àngel, l'Ambaixador Beltran a Almassora. Aprofitem i també vam conèixer el poble, donant-nos una passejada pel mercat que hi havia, per l'Ajuntament i vam passar un increïble dia menjant a la platja.


Hem d'agrair a les mares que ens van acompanyar la seva col · laboració, l'escola i l'Ajuntament d'Almassora la rebuda i el tracte que ens van donar.

MOLTES GRÀCIES PER ORGANIZAR-NOS UN DIA TAN BO.

sábado, 4 de mayo de 2013

DIA DEL LLIBRE

Pel dia del llibre tot el centre es va bolcar en preparar activitats que després oferiria a la resta d'etapes.

Des Primària es va muntar un recorregut a través de les guies turístiques, pels pobles dels nostres alumnes: Castelló, La Vall, Onda, Vila-real, Betxí, Borriol, Almassora ... van ser les parades que amb la guia van anar visitant i oportunament es van anar explicant per aquells alumnes que vivien en aquests pobles.
 


Secundària ens va delectar amb la recitació d'uns poemes i ens van fer a tots partícips de l'activitat. Va ser molt emocionant.


 TVA ens va brindar la possibilitat de passar una bona estona jugant amb les pinyates literàries de les quals queien títols, imatges, paraules tan conegudes com "hi havia una vegada ..."


 Per acabar PQPI ens va convidar a un bany sensorial de l'Alhambra. Ens van explicar, vam veure, sentim, olímos, toquem i degustar aquelles sensacions relacionades amb el precios palau.